Leka med döden

“Leka med döden” till Uddevalla

Ej definierad

Nypremiär! Utställningen “Leka med döden” som Fabel utvecklade för Vin och Sprithistoriska museet 2006 fortsätter sin närmast succéartade turné runt Sverige. Om du bor eller har vägarna förbiBohusläns museum i Uddevallakan du under under tiden 24 augusti-23 oktober göra ett besök och själv delta i berättelsen om en kväll som förändrade livet för många människor. 

Leka med döden på Gotland

Ej definierad

Utställningen “Leka med döden” har premiär på Gotland. Utställningen behandlar temat rattonykternhet utifrån konsekvenserna en olycka kan ha, upplägget gör det svårare för deltagarna att ge politisk korrekta svar utan i stället krävs att man konfronterar svåra frågor.

Utställningen har tidigare gått i Stockholm och Kristianstad och har dragit fulla hus.

 

 

Leka med döden finalist i internationell tävling

Ej definierad

Utställningen Leka med döden har under 2007 genomförts på Vin- & Sprithistoriska museet för att förändra ungas attityder till rattonykterhet och risker i trafiken. Utställningen, som utvecklats av Fabel utsågs nyligen till finalist i den internationella tävlingen “Exellence in road safty award”.

Priset delast ut av Europeiska Kommissionen och syftar till att lyfta fram årets mest innnovativa lösningar för att minska dödsfall på de Europeiska vägarna.

Leka med döden – Premiär

Ej definierad

Utställningen visas på Vin och Sprithistoriska Museet på Dalagatan 100 i Stockholm under hela 2007, där efter kommer den gå på turné till museer runt om i landet.

Så här skriver tidningen Expressen om “Leka med Döden”.

Utställningsproducent: Anna-Karin Svanberg
Formgivning: Unna Design